Beauty treatment behandelingen

TOP Beauty treatment standaard

Gelaat

52 ,- / 30 min

  • Ingrediënten en producten worden gekozen op basis van de huidconditie en huidtype: Oppervlaktereiniging, dieptereiniging (scrub/peeling), ledigen van de huid, masker, naverzorging
Maak een afspraak

TOP Beauty treatment relax

Gelaat

70 ,- / 60 min

  • Ingrediënten en producten worden gekozen op basis van de huidconditie en huidtype: Oppervlaktereiniging, dieptereiniging (scrub/peeling), ledigen van de huid, massage gelaat, decollete en schouders, masker, naverzorging<br>(huidverbeterende peeling = +€5,-)
Maak een afspraak

TOP Beauty treatment stimulate

Gelaat

70 ,- / 60 min

  • Behandeling gericht op het doorbloeden van de huid en stimuleren van het bindweefsel. Ingrediënten en producten worden gekozen op basis van de huidconditie en huidtype: Oppervlaktereiniging, dieptereiniging (scrub/peeling), ledigen van de huid, bindweefselmassage gelaat en decollete, naverzorging<br>(huidverbeterende peeling = +5,-)
Maak een afspraak

Amanda van Niel

Huid- en Oedeemtherapeut

Intake/eerste consult

Gratis / 30 min

restitutie bij aanschaf producten en/of behandeling.
  • Specialisaties
  • Oedeemtherapie<br>Aanmeten van therapeutische elastische kousen<br>Acnetherapie<br>Chemische peelings<br>Definitief ontharen<br>Huidverslapping/rimpels<br> Littekentherapie<br> Mirconeedling<br> Pigmentvlekken<br>Product advies<br>Storende bloedvaatjes<br>Storende huidafwijkingen<br> Schoonheidsbehandelingen<br> Massage<br>Endermologie/ LPG

* Behandelingen met dit icoontje kunnen bij bepaalde indicaties binnen 1 behandeling worden gecombineerd

Mocht u verhinderd zijn vragen wij u vriendelijk dit minimaal 24 uur van tevoren (op kort termijn graag telefonisch) aan ons door te geven. Indien u een afspraak op maandag heeft, verzoeken wij u om zich op vrijdag voor 17:00 uur af te melden. Wanneer de gemaakte afspraak niet op tijd wordt afgemeld zullen er kosten in rekening worden gebracht. Het tarief hangt af van de geboekte tijdsblok. Dit zal €20,- per half uur bedragen.

Alle tarieven zijn inclusief 21% BTW.

Tijdens de behandelingen wordt voornamelijk gebruik gemaakt van de producten van de hoogwaardige producten van Lira clinical. Voor meer informatie, klik hier.

Winkelwagen
Vragen? Stel ze ons.