Behandelingen & tarieven

Mogelijk komt u in aanmerking op een vergoeding vanuit de zorgverzekeraar. Dit is afhankelijk van de indicatie en/of uw zorgverzekeringspakket.

Behandelingen met cosmetische hulpvraag kunnen in sommige gevallen vergoed worden uit een aanvullend zorgverzekeringspakket.

Behandelingen voor medische hulpvragen met een geldige medische indicatie kunnen uit de basisverzekering worden vergoed, waarbij vaak de eerste 20 behandelingen (deels) vanuit aanvullende zorgverzekering vergoed kunnen worden. 

Wij adviseren u dergelijke informatie op te vragen bij uw zorgverzekeraar. Krijgt u een vergoeding uit de basisverzekering? Houd u dan rekening met het jaarlijkse verplichte eigen risico.

 

Voor cosmetische behandelingen wordt er voornamelijk gebruik gemaakt van de hoogwaardige producten van Lira clinical.

* Behandelingen met dit icoontje kunnen bij bepaalde indicaties binnen 1 behandeling worden gecombineerd

Mocht u verhinderd zijn vragen wij u vriendelijk dit minimaal 24 uur van tevoren (op kort termijn graag telefonisch) aan ons door te geven. Indien u een afspraak op maandag heeft, verzoeken wij u om zich op vrijdag voor 17:00 uur af te melden. Wanneer de gemaakte afspraak niet op tijd wordt afgemeld zullen er kosten in rekening worden gebracht. Het tarief hangt af van de geboekte tijdsblok. Dit zal €20,- per half uur bedragen.

Amanda van Niel

Huid- en Oedeemtherapeut

Intake/eerste consult

40 ,- / 45 min

 • Specialisaties
 • Oedeemtherapie
  Aanmeten van therapeutische elastische kousen
  Acnetherapie
  Chemische peelings
  Definitief ontharen
  Huidverslapping/rimpels
  Littekentherapie
  Mirconeedling
  Pigmentvlekken
  Product advies
  Storende bloedvaatjes
  Storende huidafwijkingen
  Schoonheidsbehandelingen
  Massage
  Endermologie/ LPG
Winkelwagen
Vragen? Stel ze ons.