Camouflagetherapie

Camouflagetherapie

Het doel van camouflagetherapie is kleurverschillen in de huid tijdelijk onzichtbaar te maken. Dit kan worden bewerkstelligd middels professionele medische producten. Soms volstaat een medisch camouflageproduct van Lira, welke vaak voor het gelaat kan worden toegepast. Voor moeilijkere gebieden, op het lichaam en/of bij grotere kleurverschillen kan het nodig zijn dat de huidtherapeut speciaal op basis van uw huidkleuren samenstelt en mengt. In een uitgebreide camouflage- sessie wordt u geleerd hoe u de juiste kleur voor uzelf kunt samenstellen, om vervolgens een goede match te krijgen met uw teint. Deze producten kunt u vervolgens thuis zelf toepassen wanneer u dit wenst. Het is zelfs mogelijk om de camouflage waterproef te maken indien gewenst. Bent u aanvullend verzekerd? In sommige gevallen kunnen dergelijke behandelingen worden vergoed.

Sessie camouflagetherapie

Gelaat of lichaam

60 ,- / 30 min

  • Sessie camouflagetherapie
Maak een afspraak

Amanda van Niel

Huid- en Oedeemtherapeut

Intake/eerste consult

Gratis / 30 min

restitutie bij aanschaf producten en/of behandeling
  • Specialisaties
  • Oedeemtherapie<br>Aanmeten van therapeutische elastische kousen<br>Acnetherapie<br>Chemische peelings<br>Definitief ontharen<br>Huidverslapping/rimpels<br> Littekentherapie<br> Mirconeedling<br> Pigmentvlekken<br>Product advies<br>Storende bloedvaatjes<br>Storende huidafwijkingen<br> Schoonheidsbehandelingen<br> Massage<br>Endermologie/ LPG

* Behandelingen met dit icoontje kunnen bij bepaalde indicaties binnen 1 behandeling worden gecombineerd

Mocht u verhinderd zijn vragen wij u vriendelijk dit minimaal 24 uur van tevoren (op kort termijn graag telefonisch) aan ons door te geven. Indien u een afspraak op maandag heeft, verzoeken wij u om zich op vrijdag voor 17:00 uur af te melden. Wanneer de gemaakte afspraak niet op tijd wordt afgemeld zullen er kosten in rekening worden gebracht. Het tarief hangt af van de geboekte tijdsblok. Dit zal €20,- per half uur bedragen.

Alle tarieven zijn inclusief 21% BTW.

Tijdens de behandelingen wordt voornamelijk gebruik gemaakt van de producten van de hoogwaardige producten van Lira clinical. Voor meer informatie, klik hier.

Winkelwagen
Vragen? Stel ze ons.