Elektrische epilatie behandelingen

Elektrische epilatie

Elektrische epilatie is een methode van definitieve ontharen. Deze methode wordt geadviseerd wanneer er sprake is van storende haargroei op locaties waar dit niet wenselijk is. Deze methode is een goede optie bij sporadisch enkele haren verspreid over een gebied. Ook wanneer laserontharing niet mogelijk is doordat de haren te weinig pigment bevatten. 

Wanneer het gaat om grote gebieden met haar, met veel pigment dan raden wij lasertherapie aan. Bent u aanvullend verzekerd? Dergelijke behandelingen kunnen worden vergoed.

Elektrische epilatie

Gelaat of lichaam

52 ,- / 30 min

  • Definitief ontharen
Maak een afspraak

Amanda van Niel

Huid- en Oedeemtherapeut

Intake/eerste consult

Gratis / 30 min

restitutie bij aanschaf producten en/of behandeling
  • Specialisaties
  • Oedeemtherapie<br>Aanmeten van therapeutische elastische kousen<br>Acnetherapie<br>Chemische peelings<br>Definitief ontharen<br>Huidverslapping/rimpels<br> Littekentherapie<br> Mirconeedling<br> Pigmentvlekken<br>Product advies<br>Storende bloedvaatjes<br>Storende huidafwijkingen<br> Schoonheidsbehandelingen<br> Massage<br>Endermologie/ LPG

* Behandelingen met dit icoontje kunnen bij bepaalde indicaties binnen 1 behandeling worden gecombineerd

Mocht u verhinderd zijn vragen wij u vriendelijk dit minimaal 24 uur van tevoren (op kort termijn graag telefonisch) aan ons door te geven. Indien u een afspraak op maandag heeft, verzoeken wij u om zich op vrijdag voor 17:00 uur af te melden. Wanneer de gemaakte afspraak niet op tijd wordt afgemeld zullen er kosten in rekening worden gebracht. Het tarief hangt af van de geboekte tijdsblok. Dit zal €20,- per half uur bedragen.

Alle tarieven zijn inclusief 21% BTW.

Tijdens de behandelingen wordt voornamelijk gebruik gemaakt van de producten van de hoogwaardige producten van Lira clinical. Voor meer informatie, klik hier.

Winkelwagen
Vragen? Stel ze ons.