Over TOP HUID

Amanda van Niel, Huid- en Oedeemtherapeut

Hallo, ik ben Amanda. Sinds 2015 ben ik afgestudeerd als Huid- en Oedeemtherapeut. Ik heb een grote affiniteit voor de huid en ik werk graag met mensen. Ik ben iemand die niet graag stil zit en onderzoekend is ingesteld. Als schoonheidsspecialiste, werkzaam in mijn eigen salon aan huis deed ik veel opdrachten als huidconsulent bij diverse drogisterijen, parfumerieën en de Bijenkorf. Omdat ik meer wilde leren, begon ik de Huidtherapie opleiding in 2011. Tijdens de opleiding heb ik meegeholpen aan het oprichten van Studievereniging de Haagse Huid, waar ik 3 jaar lang voorzitter van ben geweest.

In mijn beginjaren als praktiserend Huid- Oedeemtherapeut heb ik mij ingezet voor het optimaliseren van de oedeemzorg binnen regio Flevoland. Dit deed ik door scholingen te organiseren voor o.a. thuiszorgorganisaties en huisartsassistentes, informatieavonden te geven voor (ex) borstkankerpatiënten en korte lijnen te leggen met diverse disciplines. Tot op heden organiseer ik samen met mijn mede- supportgroepleden binnen NLNET supportbijeenkomsten voor lymfe- en/of lipoedeempatiëntenDaarnaast geef ik voorlichtingen bij kinderdagverblijven, scholen en consultatiebureau’s over de huid bij kinderen en zonbescherming

Wat ik heel belangrijk vind is dat de patiënt zich gehoord voelt en kwalitatief goede, maar vooral ook zinvolle (huid)zorg krijgt. Daarom wil ik mijn passie verder vervullen door het openen van mijn eigen praktijk, waar ik de tijd en aandacht voor de patiënt kan creëren.

 

Winkelwagen
Vragen? Stel ze ons.