Verwijzers

Bij top Huid en oedeemtherapie streven wij ernaar om ieders hulpvraag zo goed mogelijk te behandelen. Als praktijk hebben wij een multidisciplinaire samenwerking met verschillende (para)medische disciplines, waaronder huisartsen, de thuiszorg, fysiotherapeuten, en podotherapeuten. De huidtherapeut is direct toegankelijk (DTH), dit betekent dat de patiënt/cliënt met de hulpvraag direct bij de huidtherapeut terecht kan. Echter is er in sommige gevallen een verwijzing noodzakelijk van een huisarts of medisch specialist. Indien nodig volgt er overleg, terug verwijzing, of kunnen wij na opstarten van een behandeltraject onze bevindingen en behandelplan terug rapporteren.

 

TOP Huid- en oedeemtherapie heeft contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars. In veel gevallen komt u in aanmerking voor een vergoeding vanuit de basis en/of aanvullende verzekering, bijvoorbeeld voor oedeemtherapie, acnetherapie, camouflagetherapie en overbeharing. Bij uw verzekering kunt u controleren of u hiervoor in aanmerking komt onder ‘huidbehandelingen’.

 

Met toestemming van de patiënt/cliënt hebben wij overleg met de behandelend arts in kwestie, specialist en/of therapeut. Dit doen wij via diverse beveiligde kanalen als: zorgdomein, Ozo en Siilo. Patiënt- gegevens worden geregistreerd in een beveiligd patiëntendossier binnen zorgadmin.

Winkelwagen
Vragen? Stel ze ons.